Kersthuis 2016

Het is alweer bijna kerst! Vorig jaar heb ik ook een blog geschreven over ons kersthuis, en om heel eerlijk te zijn is er niet heel veel veranderd in mijn kerst-stijl. Behalve dan dat er nog meer mooi-lelijke en ontzettend kitcherige kerstballen bij zijn gekomen! Met in de hoofdrol:

whatsapp-image-2016-12-18-at-13-12-23

De Panda! Ik vind dit zo’n geweldige kerstbal! Het was de laatste bij de Xenos en het ding waar je hem aan op kan hangen mist, maar dat vind ik helemaal niet erg, ik vind hem er eigenlijk nog leuker door!

Want nu zet ik hem namelijk overal neer, onder een stolp, bij de platenspeler en nu staat hij gezellig in de slaapkamer.

 

Het is altijd wel leuk om even terug te kijken, dus hierboven aan de linkerkant een foto van ons kersthuis 2015 en rechts ons kersthuis 2016! Er is qua kerstboom/ballen niet zoveel verschil, maar wat betreft de inrichting wel!! We hebben een nieuwe bank, vloerkleed, salontafel, lamp en posters. Kortom; alles is anders op de gordijnen, vloer en muurkleur na.

Dit patatje roept enorm wisselende gevoelens op bij mensen heb ik gemerkt! Sommige zijn bijna geschokt dat ik dit in de boom heb hangen en anderen vinden het net zo tof als dat ik het vind. Ik vind het juist leuk als het allemaal niet zo serieus is, gewoon een grapje en net even anders, ik hou der wel van.

Volgend jaar gaat het er weer heel anders uitzien, want wij hebben ons huis verkocht! Ach ik ga ook in het nieuwe huis mijn kitcherige kerstballen in de boom gooien dus erg veel zal er wel niet veranderen. Alhoewel ik de plaatjes van Pinterest hieronder toch ook wel leuke kerst ideeën vind!

Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen en een super tof, gezellig, gezond en liefdevol 2017 toe!!

Kussen Harriet

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s